FiT

FiT

wtorek, 17 marca 2015

VI Jadłospis Agnieszki

Śniadanie
Kanapki z dżemem
Bułka grahamka,
dwa plastry sera twarogowego,
dwie łyżeczki dżemu niskosłodzonego ulubionego,
szklanka soku marchewkowo-pomaranczowego świeżo wyciskanego

Drugie śniadanie
Koktajl pietruszki
1 kiwi,
30 ml soku z limonki,
65 g natki pietruszki,
2 plastry ananasa,
30g porzeczek

Obiad
Leczo z cukinią
150 g cukini
250g pomidorów
200g czerwonej papryki
75g cebuli
5 g czosnku
2 łyżki oliwy z oliwek
45 g ryżu brązowego
Przyprawy
Warzywa umyć,cukinie i paprykę pokroić w kostkę,cebulę w krążki,czosnek posiekać. Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebule i czosnek dodać cukinie i paprykę oraz ulubione przyprawy. Całość dusić około 15 minut.Pomidory obrać wrzucić na patelnie. Dusić do momentu zgęstnienia. Dodać ugotowany ryż

Podwieczorek
200g jabłka,2 wafle ryżowe

Kolacja
Omlet ze szpinakiem i pomidorem
1 jajko
2 białka
60g szpinaku
60g pomidora
10g cebuli

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz