FiT

FiT

sobota, 14 marca 2015

V Jadłospis Agnieszki

Śniadanie
Owsianka
40g płatków owsianych
200ml mleka 2%
50g banana
100g kiwi
10g słonecznika


II Śniadanie
2 kromki chleba ciemnego posmarowane serkiem Turek Figura, sałata, 2 plasterki szynki, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek.


Obiad
Naleśniki z nadzieniem bananów serowym
Ciasto:
150g mąki żytniej
2 jajka
250ml mleka
3/4 szklanki wody
Łyżka oleju rzepakowego
Smażymy bez dodatku oleju na teflonie. Wychodzi 9 naleśników.
Nadzienie:
2 banany
250g sera białego chudego
2 łyżki jogurtu naturalnego
Blendujemy banany dodajemy do serka wraz z jogurtem całość rozkładamy na wszystkie naleśniki.
Możemy zjeść 3 naleśniki polane 2 łyżkami jogurtu.


Podwieczorek
Jabłko
2 wafle ryżowe z dżemem niskosłodzonym


Kolacja

Serek wiejski z mixem sałat, pomidor, cebula plus kromka chleba 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz